ОГЛЯД ДОСЛІДЖЕНЬ ГЕЛЬМІНТОФАУНИ ПТАХІВ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ УКРАЇНИ - Кириленко, Н. А.; Келембет, Н. О. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2011)
Наведено короткий огляд наукових досліджень з вивчення гельмінтофауни птахів водно-болотного комплексу України. Подана тематика наукових праць деяких вчених, які в різні роки працювали над цією проблемою. Відзначена роль сучасних досліджень.