ФІЛОБІОНТИ ДУБА ЧЕРЕШЧАТОГО В НАСАДЖЕННЯХ М. ОДЕСИ ТА ОКОЛИЦЬ - Ужевська, С. П.; Микитюк, В. Ф.; Друзенко, О. В. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2019)
В роботі наведено видовий склад філобіонтів дуба черешчатого в насадженнях міста Одеси та Дальницького лісу (19 видів). Дається статистичний аналіз розповсюдження, рясності, зустрічальності пошкоджень на різних ділянках листової пластинки, поєднання зустрічальності видів.