МЕТАБОЛІЗМ ВІТАМІНА С В ОРГАНАХ ЧОРНОМОРСЬКИХ МІДІЙ MYTILUS GALLOPROVINCIALIS ПІД ВПЛИВОМ ЛШОЄВОЇ КИСЛОТИ - Будняк, О. К.; Захарієва, 3. Є.; Петров, С. А. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Вивчено вплив ліпоєвої кислоти на вміст метаболітів аскорбінової кислоти в органах чорноморських мідій Mytilus galloprovincialis. Ліпоєва кислота зменшує вміст метаболітів вітаміна С в органах мідій та змінює їх співвідношення протягом ЗО—60 хвилин досліду.