РАСОВИЙ СКЛАД ПОПУЛЯЦІЇ ЗБУДНИКА БОРОШНИСТОЇ РОСИ ЯЧМЕНЮ У ЗОНІ СТЕПУ УКРАЇНИ - Дубініна, Л. О.; Барановська, В. Л. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Викладено результати вивчення расового складу популяції, частоти стрівальності рас збудника борошнистої роси ячменю у зоні степу України у 2000 2005 рр. Наведено дані багаторічних досліджень популяції патогену до 2000 р. Дано оцінку ефективності домінантних Міа і рецесивних mlo- генів стійкості до ідентифікованих рас.