ВИДІЛЕННЯ Й ІДЕНТИФІКАЦІЯ ІЗОФЕРМЕНТІВ КАРБОКСИПЕПТИДАЗИ А З ПУХЛИННИХ ТКАНИН ЯЄЧНИКІВ - Вовчук I. Л. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Методом електрофорезу в поліакриламідному гелі вивчено білковий спектр і різноманітність молекулярних форм карбоксипептидази А немалігнізованої та пухлинної тканин яєчників. Розроблений метод виділення ізоферментів карбоксипептидази А та ідентифікації їх у гелевому блоці. З’ясовано електрофоретичні ха рактеристики ідентифікованих ізоферментів. Показано, що процес пухлиноутворення супроводжується збільшенням білкового спектру і появою нових форм карбоксипептидази А.