ВПЛИВ РІЗНИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ ЕКЗОГЕННОГО ТІАМІНУ НА ЙОГО ВМІСТ У ТКАНИНАХ НОВОУТВОРЕНЬ ЯЄЧНИКІВ - Кочмар, О. В.; Ківан, С. А.; Петров, С. А. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Найбільший вміст загального тіаміну та тіамінфосфатів серед розглянутих мітохондріальних фракцій тканин спостерігається в зразках без новоутворень, найменший — в кісті жовтого тіла з крововиливом. Вивчення впливу різних концентрацій екзогенного тіаміну на вміст вільної та загальної форм цього вітаміну в тканинах новоутворень яєчників свідчить, що ці показники значною мірою залежать від особливостей новоутворень.