ФЛОРИСТИЧНА ЦІННІСТЬ СХИЛІВ ДНІСТРОВСЬКОГО ЛИМАНУ - Бондаренко, О. Ю. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Досліджено сучасний стан флори схилів Дністровського лиману. Встановлено, що він нараховує 313 видів. Стаття включає систематичний аналіз флори, а також характеристику за синантропними групами та господарською цінністю. Зафіксовано зростання рідкісних видів. Проведено порівняльний аналіз антропогенних змін у рослинному покриві схилів.