ГЕНОТИПОВІ ОСОБЛИВОСТІ КУЛЬТИВУВАННЯ ШТАМІВ ШІЇ-ТАКЕ LENTINULA EDODES (BERK.) PEGLER) - Мірось , С. Л.; Мірось, О. Л. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Досліджували pH, вміст вологи та концентрацію азоту у субстраті на різних стадіях розвитку гриба Len.tin.ula edod.es — до початку плодоношення та після збору грибів. У чотирьох досліджуваних штамів шіі-таке виявлено відмінності цих показників. Результати проведеного дослідження мають враховуватися за промислового і аматорського грибівництва.