АНАЛІЗ ДЕНДРОФЛОРИ КІРОВОГРАДА - Аркушина, Г. Ф.; Попова, О. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Розглядаються особливості деревно-чагарникової флори м. Кіровограда, спонтанна та культивована фракції якої налічують 170 видів з 78 родів та 34 родин. Тільки у природних місцезростаннях зустрічається 11 видів, у природі та культурі - 84, лише у культурі – 75.