ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ “ПОЛІФІТОЛУ-1” У ПОЄДНАННІ З ГЕМОСОРБЦІЄЮ ТА ОКСИГЕНАЦІЄЮ КРОВІ У ХВОРИХ З ЗАПАЛЬНО-НЕКРОТИЧНИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ ПІДШЛУНКОВОЇ ЗАЛОЗИ - Комаренко , Д. І.; Олійник , С. А.; Войтенко , Г. М.; Войціцький , В. М.; Скиба , В. В.; Юрженко , В. П.; Василенко , Л. Г. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Встановлено, що додаткове призначення нового вітчизняного препарату “Поліфітол-1” протягом 5 днів після проведення екстракорпоральної гемосорбціїз одночасною оксигенацією крові прискорює нормалізацію досліджуваних біохімічних показників крові у хворих на гострий панкреатит.