АКТИВНІСТЬ КАРБОКСИПЕПТИДАЗИ А В НОВОУТВОРЕННЯХ ЯЄЧНИКА - Вовчук, І. Л. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Досліджена активність карбоксипептидази А доброякісних та злоякісних новоутворень яєчника. Встановлено підвищення активності ферменту за наявності новоутворень. В злоякісних новоутвореннях активність ферменту зворотньопропорційна ступеню диференціації пухлинних клітин.