ПРИРОДНЕ ВСЕЛЕННЯ БИЧКА-КРУГЛЯКА NEOGOBIUS MELANOSTOMUS (PALLAS) У ПРИДУНАЙСЬКІ ОЗЕРА - Заморов , В. В.; Олійник , Ю. М.; Джуртубаєв , М. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Встановлено проникнення бичка-кругляка у придунайські водойми. Наводиться характеристика розмірно-масових і меристичних показників, вікового і статевого складу. Розглядаються питання екологічної пластичності виду.