ФІЗІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ТА ВРОЖАЙНІСТЬ ВИНОГРАДУ СОРТІВ АРОМАТНИЙ ТА КАБЕРНЕ СОВІНЬЙОН ЗА ОБРОБКИ АГРОМАРОМ - Лопухова, М. А.; Кучер, Г. М.; Паузер, О. Б.; Якуба, І. П. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2018)
Показано, що обприскування розчином препарату АгроМар протягом вегетаційного сезону покращує показники водного режиму рослин винограду технічних сортів Ароматний та Каберне Совіньон за обробки АгроМаром. Обробка АгроМаром спричиняла підвищення вмісту хлорофілів а і b та каротиноїдів, інтенсифікацію дихання в листках винограду, стимулювала ріст пагонів, сприяла підвищенню якості врожаю, а саме маси грона, маси та об’єму ягід.