ЕКСПРЕСІЯ КАРБОКСИЕСТЕРАЗ У МУТАНТІВ DROSOPHILA MELANOGASTER - Андрієвський, О. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2012)
За допомогою реакції одночасного азосполучення визначали ступінь вираженості електрофоретично розділених молекулярних форм карбоксиестераз імаго Drosophila melanogaster. Матеріалом для аналізу слугували буферно-тритонові екстракти тканин окремо взятих самців, відібраних з лабораторних популяцій дрозофіли дикого типу та мутантних ліній: vermilion, vestigial, yellow, chocolate, curved, Bar, black, brown, cut, white, white apricot, cinnabar, sepia, ebony. Показано індивідуальні особливості експресії ізоформ карбоксиестераз у кожної мутантної лінії; виявлено відмінності в рівні експресії карбоксиестераз у вивчених мутантів та мухи дикого типу.