ОСОБЛИВОСТІ БУДОВИ ТА РОЗВИТКУ КОРЕНЕВИХ СИСТЕМ У РОСЛИН МУТАНТНИХ ЛІНІЙ ahk2-5 І ahk3-7 ARABIDOPSIS THALIANA (L.) HEYNH. - Хаблак, С. Г.; Абдуллаєва, Я. А. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2012)
Вивчено будову кореневих систем у рослин мутантних лінії ahk2-5 і ahk3-7 Arabidopsis thaliana. Встановлено, що мутації ahk2-5 і ahk3-7 генів AHK2 і AHK3 викликають в кореневій системі збільшення числа та довжини бічного коріння різних порядків розгалуження.