АНОТОВАНИЙ СПИСОК ПАВУКІВ (ARANEAE) НИЖНЬОГО ПРИДУНАВ’Я УКРАЇНИ - Делі, О. Ф. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2012)
На території Нижнього Придунав’я знайдено 206 видів павуків, які входять до складу 26 родин. Вперше для досліджуваного регіону наводиться 169 видів павуків. Найбільша видова насиченість властива родинам: Araneidae, Gnaphosidae, Linyphiidae, Lycosidae, Philodromidae, Salticidae, Theridiidae, Thomisidae.