ОДЕСЬКІ МІКРОБІОЛОГИ В ІНСТИТУТІ ПАСТЕРА. ПАМ’ЯТКИ МАТЕРІАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ - БАРШТЕЙН, В. Ю. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2012)
Стаття присвячена одеським мікробіологам, які працювали або стажувалися у всесвітньо відомому Інституті Пастера. Розповідь проілюстровано пам’ятками матеріальної культури, перш за все, настільними медалями та філателістичною продукцією Росії, Республіки Чад, СРСР, Індії, Ізраїлю, Франції, Молдови, Придністровської Молдавської Республіки.