Молекулярні форми карбоксиестераз органів і тканин ховраха крапчастого SPERMOPHILUS SUSLICUS (GULD.) в пізньом у постнатальном у періоді онтогенезу - Андрієвський, О. М.; Олійник, Ю. М.; Асманська, Г. С. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2012)
Отримано дані про розподіл карбоксиестераз в органах і тканинах ховраха крапчастого. Досліджували кров, серце, головний мозок, відділи шлунково-кишкового тракту, статеві залози самців і самок, а також щитовидну й підшлункову залози, печінку. Встановлено локалізацію і характер прояву карбоксиестераз в окремих органах статевозрілих особин крапчастого ховраха в пізньому постнатальному розвитку.