DROSOPHILA MELANOGASTER ЯК ОБ ’ЄКТ ДОСЛІДЖЕНЬ В ІСТОРІЇ КАФЕДРИ ГЕНЕТИКИ І МОЛЕКУЛЯРНОЇ БІОЛОГІЇ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ І. І. МЕЧНИКОВА - Андрієвський, О. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2011)
Наведена історія кафедри генетики і молекулярної біології Одеського національного університету. Відображена наукова та педагогічна діяльність учених кафедри за використання Drosophila melanogaster як модельного об’єкта досліджень.