ЕКСПРЕСИВНІСТЬ β-СПЕЦИФІЧНОЇ КАРБОКСИЕСТЕРАЗИ ТА МАСА ТІЛА У САМЦІВ І САМОК ІМАГО DROSOPHILA MELANOGASTER - Мірось, С. Л.; Андрієвський, О. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2009)
Визначали типи розподілу показників експресії β-естерази та маси тіла імагінальних форм самців і самок дрозофіли ліній Сanton-S, Bar та vestigial. Отримані кількісні характеристики піддавали кореляційному аналізу. Встановлено відсутність кореляції між рівнем експресивності β-естерази та масою тіла як у самців, так і у самок досліджуваних ліній Drosophila melanogaster.