В. Л. Булахов, Р. О. Новіцький, О. Є. Пахомов, О. О. Христов “Біологічне різноманіття України. Дніпропетровська область. Круглороті (Cyclostomata). Риби (Pisces)” (Дніпропетровськ: Вид-во Дніпропетр. ун-ту, 2008. — 304 с.) - Александров, Б. Г.; Заморов, В. В. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2009)
Рецензія