МАКРОМІЦЕТИ МІСТА ОДЕСИ ТА ЙОГО ОКОЛИЦЬ - Бабенко, О. А.; Ткаченко, Ф. П. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2019)
В роботі наведена еколого-таксономічна характеристика 54 видів макроміцетів, зібраних в межах міста Одеси та його околиць. Ці види входять до складу двох відділів, двох класів, 6 порядків, 16 родин і 32 родів. Домінують представники порядків Agaricales (40 видів), Polyporales (5) і Lycoperdales (4), інші порядки містять 1–2 види. В межах міста знайдено 14 видів макроміцетів, а на його околицях – 49.