МЕДИКО-ПСИХОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Іванова, І. В.; Гвоздій, С. П. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2019)
У статті наведені результати досліджень фізичного і психічного здоров’я студентів. Виявлені: «редукція професійних обов’язків», «психосоматичні і психовегетативн і порушення», «резистенція» та «виснаження» як фази емоційного вигорання. Результати дослідження свідчать про значні порушення у стані психоемоційного здоров’я студентів, які посилюються протягом навчання в університеті.