ЧЕРЕВОНОГИЙ МОЛЮСК HYDROBIA ACUTA (DRAPARNAUD, 1805) ДОФІНІВСЬКОГО ЛИМАНУ (ЧОРНЕ МОРЕ) - Джуртубаев, Ю. M. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Наведені дані щодо розповсюдження, чисельності та біомаси черевоногого моллюска Hidrobia acuta у Дофшвському лимані. Найбільша чисельність у прибережній зоні до сягала 159150 екз/м2, біомаса— 377,05 г/м2. Поза неї чисельність Hydrobia acuta у шість-сім разів, а біомаса — на порядок менші.