ЖИВЛЕННЯ БИЧКА-КРУГЛЯКА NEOGOBIUS MELANOSTOMUS (PALLAS, 1814) У ПРИБЕРЕЖНИХ ВОДАХ ОСТРОВА ЗМІЇНИЙ - Заморов, В. В.; Снігірьов, С. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Вивчено якісний і кількісний склад живлення бичка-кругляка в акваторії острова Зміїний. З’ясовано, що до раціону кругляка входять організми, які належать до 22 таксонів. Найбільш важливими кормовими об’єктами є мідія і мітілястер. Відзначена більш висока інтенсивність живлення кругляка у водах острова в порівнянні з іншими районами Чорного моря.