МІНЛИВІСТЬ ЕКСТЕР’ЄРНИХ ОЗНАК ГОРОБИНИХ ПТАХІВ (AVES, PASSERIFORMES), МІГРУЮЧИХ ЧЕРЕЗ ОСТРІВ ЗМІЇНИЙ (ЧОРНЕ МОРЕ) - Олійник, Ю. М.; Ківганов, Д. А. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Встановлена величина мінливості екстер’єрних ознак тіла горобиних птахів в період міграції восени 2008 — навесні 2009 рр. в районі о. Зміїний. Охарактеризована спрямованість абсолютної мінливості ознак залежно від їх величини. Коефіцієнт варіації досліджених ознак коливається в межах від 1,1до 7,2 %