НАРИС З ІСТОРІЇ КАФЕДРИ ЗООЛОГІЇ ОДЕСЬКОГО (НОВОРОСІЙСЬКОГО) УНІВЕРСИТЕТУ - Стойловський, В. П.; Богачик, Т. А.; Рясіков, Л. В. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Розглядаються етапи становлення і розвитку кафедри зоології та її діяльність у 145-річній історії Одеського (Новоросійського) університету.