МІКРОФІТОБЕНТОС ВОДОЙМ БАСЕЙНУ НИЖНЬОГО ДНІСТРА - Герасим’юк, В. П. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Досліджено видовий склад водоростей бентосу водойм басейну нижнього Дністра. На протязі 2000- 2006 рр. знайдено 185 видів, які належать до 76 родів, 49 родин, 26 порядків, 10 класів і 6 відділів. З них 34 види для альгофлори водойм нижнього Дністра наведені вперше