ІХТІОФАУНА ПРИБЕРЕЖНОЇ АКВАТОРІЇ ОСТРОВА ЗМІЇНИЙ - Снігірьов, С. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
У період досліджень 2003 - 2007 рр. у прибережних водах острова Зміїний виявлено 49 видів риб, які належать до п’яти екологічних та зоогеографічних груп. Наведено дані про чисельність риб, отримані при проведенні комплексних іхтіологічних робіт і візуальних спостережень.