РАРИТЕТНІ ТАКСОНИ ФОЛРИ СУДИННИХ РОСЛИН РЕГІОНАЛЬНОГО ЛАНДШАФТНОГО ПАРКУ “НАДСЯНСЬКИЙ” (УКРАЇНСЬКІ КАРПАТИ) - Данилюк, К. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
На основі власних польових досліджень наведено список раритетних таксонів флори регіонального ландшафтного парку “Надсянський”, їхній охоронний статус відповідно до існуючих созологічних опрацювань, що торкаються флор різних адміністративних та природних виділів: України, Карпат, Українських Карпат, Львівської області, а також дані про їх місцезнаходження на досліджуваній території. У флорі “Надсянського” парку нараховується 52 раритетних таксони, які підлягають різного рівня охороні.