ЛИШАЙНИКИ ЗАКАЗНИКА "ПЕТРІВСЬКИЙ" - Назарчук, Ю. С. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Викладені результати дослідження ліхенофлори заказника "Петрівський" (Одеська обл.). Ідентифіковано 41 вид лишайників, які належать до 14 родин та 28 родів. Новими для північно-західного Причорномор’я є 15 видів, а для степової зони України — 2 види лишайників. Проаналізовано розподіл лишайників за типами субстрату.