ЛИЧИНКИ БАБОК (ODONATA) ПРИДУНАЙСЬКИХ ОЗЕР - Беленкова, Н. І.; Джуртубаєв, М. М.; Джуртубаєв, Ю. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
З’ясовано таксономічний склад, розподіл, чисельність і біомасу личинок бабок (Odonata) придунайських озер. Всього виявлено 16 видів. Найбільша частота стрівальності властива Ischnura elegans, Sympecma fusca, Anax imperator та Libellula quadrimaculata. В більшості озер максимальна чисельність і біомаса личинок спостерігається літом.