ОСОБЛИВОСТІ ЛІХЕНОФЛОРИ ЗАПЛАВНИХ ЛІСІВ ПІВНІЧНО-ЗАХІДНОГО ПРИЧОРНОМОРЯ - Назарчук, Ю. С. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Досліджено ліхенофлору заплавних лісів північно-західного Причорномор’я. Ідентифіковано 49 видів лишайників, які належать до 11 родин та 27 родів. Проведено таксономічний та формаційний аналізи. Виявлено риси подібності між ліхенофлорою заплавних лісів та ліхенофлорами лісостепової зони України.