ВИДОВЕ РІЗНОМАНІТТЯ МОРСЬКИХ КЛІЩІВ (HALACARIDAE: ACARI) УКРАЇНСЬКОГО УЗБЕРЕЖЖЯ ЧОРНОГО МОРЯ - Гельмбольдт , М. В. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Було проаналізовано видовий склад сучасної фауни морських кліщів українського узбережжя Чорного моря. Надається список видів морських кліщів з 13 родів родини Halacaridae Murrey, 1876.