ПРОБЛЕМИ КЛОНУВАННЯ В БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНІ - Тоцький , В. М.; Гандірук , Н. Г.; Січняк , О. Л. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Наведено огляд літератури з проблемклонування генів, клітин та організмів. Показано біологічне значення клонування організмів у природі та сучасний стан технології клонування. Обговорено проблеми та перспективи біології, пов’язані з клонуванням тварин та людей. Наведена коротка хронологія наукових відкриттів та досягнень на шляху розвитку технології клонування.