БІОЕНЕРГЕТИЧНІ ОСНОВИ СТІЙКОСТІ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ ДО ПОСУХИ - Григорюк, І. П.; Ткачов, В. І.; Михальський, М. Ф.; Серга, О. І. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Монографія. — К.: Наук, світ, 2004. — 202 с.