ХРОМОСОМНІ АНОМАЛІЇ У ЧОЛОВІКІВ ІЗ ПОДРУЖНІХ ПАР З ПОРУШЕННЯМ РЕПРОДУКЦІЇ - Полодієнко, О. Б. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2014)
Хромосомні аномалії у чоловіків є генетичною причиною порушення репродукції у подружжя. Цитогенетичне обстеження подружніх пар з порушенням репродуктивної функції дозволяє діагностувати хромосомну етіологію непліддя.