МАРКУВАННЯ ГЕНА Ppd-Dla МЕТОДОМ ISSR-ПЦР - Балашова I. А.; Файт В. I.; Сиволап , Ю. М. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Для маркування генів, що відповідають за чутливість до фотоперіоду, зокрема гена Ppd-Dla, використовували ISSR полімеразну ланцюгову реакцію (ПЛР). Маркером до гену Ppd-Dla є ISSR-амплікон 350(-). Гомозиготні за Ppd-Dla-генотипи ідентифіковані по відсутності продукту реакції ампліфікації розміром 350 п. н.