ВПЛИВ ШТАМІВ BACILLUS THURINGIENSIS НАЛИЧИНОК ДЕЯКИХ РОДІВ КОМАРІВ - Крутоголова , Т. Ф.; Ярошенко , Н. О. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Вивчено вплив двох штамів Bacillus thuringiensis на личинок комарів родів Culex, Chironomus, Chaoborus (Corethra). Зазначені штами ефективно впливають тільки на личинок кровосисних комарів (Culex). Більш ефективним виявився штам L-14. На личинок комарів інших двох родів істотного впливу не виявлено.