АНАЛІЗ СОЗОФІТНОЇ ФРАКЦІЇ ФЛОРИ ЧИГРИНСЬКОЇ БАЛКИ (ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ, УКРАЇНА) - Попова, О. М.; Рогозін, С. Ю. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2016)
Розглядається систематичний, біоморфологічний, екологічний, ресурсний, категорійний склад созофітної фракції судинних рослин Чигринської балки, яка об’єднує 36 видів. З них 35 є степантами. Ці рослини відносяться до 15 родин, найбагатшими з яких є Hyacinthaceae, Poaceae, Ranunculaceae. Пропонується включити балку до складу регіонального ландшафтного парку "Тилігульський", що охоплює Тилігульський лиман та його узбережжя в Одеській області.