НОВА МОДИФІКАЦІЯ ХРОМАТОГРАФІЧНОГО МЕТОДУ ВИЗНАЧЕННЯМЕТАБОДГПВ ТІАМІНУ УТКАНИНАХ - Петров , С. А.; Магла , М. Г. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Нова модифікація методу визначення кількісного вмісту тіаміну та його метаболітів у тканинах дозволяє визначати вміст тіохрому, 4-метил-5Р-оксиетилтіазолу, тіаміну та його фосфатів у тканинах за допомогою хроматографії на папері.