ВНУГРІШНЬОГРУПОВА МІНЛИВІСТЬ ЯЄЦЬ МАЛОГО (STERNAALBIFRONS PALL.) ТА РІЧКОВОГО (STERNAHIRUNDOL.) КРЯЧКІВ В АЗОВОЧОРНОМОРСЬКОМУ РЕГІОНІ УКРАЇНИ - Чайковська , К. О. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2022)
Проведено аналіз розмірів яєць малого та річкового крячків із гнізд, знайдених на різних водоймах Азово-Чорноморського регіону. Встановлено вірогідні відмінності морфометричних параметрів яєць крячків, що гніздяться у різних водно-болотних угіддях.