ОСОБЛИВОСТІ АНАТОМО-МОРФОЛОГІЧНОЇ БУДОВИ CRASSULACEAE, ЇХ ТАКСОНОМІЧНЕ ТА ЕВОЛЮЦІЙНЕ ЗНАЧЕННЯ - Кириленко, Н. А. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2016)
Наведено літературний огляд наукових досліджень до вивчення особливостей анатомо-морфологічної будови представників родини Crassulaceae. Показана стабільність ознак (скульптура насіннєвої шкірки, тип продихового апарату, ступінь розвитку провідної системи та ін.) та їх значимість у систематиці цієї родини.