ЗАБУТІ ІСТОРІЇ ВІДОМИХ ГІДРОБІОЛОГІВ - Александров, Б. Г. (Вісник Одеського національного університету. Біологія, 2015)
Наведені маловідомі факти з життя видатних гідробіологів, пов’язаних з Одеським національним університетом імені І. І. Мечникова.