ПРОДУКЦІЯ ТА РОЗЩЕПЛЕННЯ ПЕРОКСИДУ ВОДНЮ СУСПЕНЗІЙНОЮ КУЛЬТУРОЮ ARABIDOPSIS THALIANA
DOI:
https://doi.org/10.18524/2077-1746.2008.14.182464Анотація
Суспензійна культура клітин Arabidopsis thaliana здатна ефективно розщеплювати екзогенно доданий пероксид водню в концентрації до 5 мМ. Вища концентрація пероксиду (50 мМ) викликає залежну від часу інактивацію антиоксидантних ферментів. Запропонована експериментальна модель може бути використана для вивчення довготривалого впливу пероксиду водню.
##submission.downloads##
Опубліковано
2019-11-01
Як цитувати
Панчук, І. І. (2019). ПРОДУКЦІЯ ТА РОЗЩЕПЛЕННЯ ПЕРОКСИДУ ВОДНЮ СУСПЕНЗІЙНОЮ КУЛЬТУРОЮ ARABIDOPSIS THALIANA. Вісник Одеського національного університету. Біологія, 13(14), 29–34. https://doi.org/10.18524/2077-1746.2008.14.182464
Номер
Розділ
Біохімія
Ліцензія
Авторське право (c) 2008 Вісник Одеського національного університету. Біологія
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) роботи, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
Публікація праць в Журналі здійснюється на некомерційній основі. Комісійна плата за оформлення статті не стягується.